Logo McLarens

McLarens

https://www.mclarens.com/

McLarens is een wereldwijde claimserviceprovider die onze klanten helpt bij het bereiken van een tijdige en billijke claimoplossing. Het hoofdkantoor is gevestigd in Atlanta, Georgia, VS, McLarens heeft meer dan 230 kantoren over de hele wereld met meer dan 1.900 fulltime medewerkers.

McLarens is gericht op mensen , producten en processen om al meer dan 90 jaar de hoogste kwaliteit klantenservice in de branche te bieden. Als voorbeeld van onze klantbetrokkenheid biedt ons Aviation- team ongeëvenaarde  geloofwaardigheid en zekerheid in hun sector.

We trekken ervaren senior professionals aan die gemiddeld meer dan 20 jaar ervaring hebben met het aanpassen van claims, wat betekent dat we goed gepositioneerd zijn om een ​​consistente, proactieve benadering van claimbeheer te bieden.

Onze medewerkers, inclusief schade-experts, management en medewerkers, hebben persoonlijk belang bij het succes van onze klanten.

Onze klanten krijgen toegang tot ons beproefde, gepatenteerde, webgebaseerde claimbeheersysteem dat 24/7 toegang biedt tot actuele claiminformatie, ongeacht de geografische locatie van de klant of claim.

Artikelen (sponsored content)

Blogs (sponsored content)

Nieuws