Zestien financiële dienstverleners en Licent samen verder

Frans Kemper

Het volmachtbedrijf van Coöperatie Licent en zestien van zijn leden bundelen de krachten en gaan samen verder als Licent groep. Tevens treedt Gilde Equity Management toe als aandeelhouder.

Frans Kemper, directeur Licent groep: “Met een gezamenlijk gedragen visie waarin het klant- en medewerkersbelang voorop staat, verenigen onafhankelijke financiële dienstverleners zich met de nadrukkelijke wens vast te houden aan vertrouwde normen en waarden. Aan persoonlijke aandacht voor klanten en aan kwalitatief hoogwaardige diensten die dicht bij klanten zijn georganiseerd, in lokale vestigingen met adviseurs die klanten kennen.

“Door samen te gaan, staan onze kantoren sterker en komen we verder. Klanten en medewerkers gaan dit merken door een uitbreiding van onze dienstverlening. Dat is de kracht van onze verbinding! Daar geloven wij in en daar gaan wij voor. “

De advieskantoren in kwestie: Steentjes, Velthuis Assurantiën, Berends & Slump, Deterink, Scharenborg Beltrum, Koopman Assurantiën, Baksteen & Pul, Dommerholt & Ten Brinke, De Croes, Twentehuis, BoksBeijer, Asbroek, KOK Advies, Krabbe Assurantiën, De Bedrijfsverzekeraar, Baartman Assurantiën.