NN Zorg Voordelig nu ook voor adviseurs

Operatiekamer via Pixabay

Anders dan vorig seizoen hebben financieel adviseurs dit keer toegang tot de polis Zorg Voordelig van Nationale-Nederlanden. De polis wordt tegelijkertijd als voorheen ook rechtstreeks aangeboden.

Zorg Voordelig is een naturapolis die door NN naast de combinatiepolis Zorg Vrij wordt gevoerd. Als men naar een zorgverlener met contract gaat, vergoedt Zorg Voordelig 100 procent van de rekening, gaat men naar een zorgverlener zonder contract 70 procent.

De nieuwe maandpremie van Zorg Voordelig bedraagt 140,50 euro (een verhoging van 12,20 euro).

Risicodrager op de zorgpolissen van NN is CZ.

Fit Pakket

NN startte dit jaar met het Fit Pakket waarmee de verzekeraar verzekerden wil helpen om meer inzicht te krijgen en gezondere keuzes te maken.” Zo krijgen ze meer inzicht in hun gezondheidsrisico’s met de Persoonlijke Gezondheidscheck. Ook kunnen onze klanten met 20 procent korting sporten bij SportCity en een sportmedische check laten doen bij een sportarts.

Het Fit Pakket zit in 2024 weer standaard bij de basiszorgverzekeringen Zorg Vrij en Zorg Voordelig.

NN introduceert dit jaar twee nieuwe aanvullende verzekeringen, af te sluiten in combinatie met de Zorg Vrij basisverzekering: de Instap en de Jij & Compact. NN: “Deze aanvullende opties zijn geschikt wanneer men net wat extra zekerheid zoekt, maar geen uitgebreid pakket wil. Met de Instap is men bijvoorbeeld verzekerd voor fysiotherapie en spoedzorg in het buitenland. De Jij & Compact is een bundel, waarmee men aanvullend verzekerd is én gedekt voor tandartskosten.”